Over Ons

Jarenlange ervaring

Wolters Kluwer maakt in België al meer dan dertig jaar software voor ondernemers en accountants. Met die ervaring sleutelen we onophoudelijk aan ons productaanbod om nog betere tools te creëren.

Ijzersterk team

We werken met meer dan 100 technische specialisten achter de schermen van onze software. Zij zorgen ervoor dat onze software evolueert zodat:

  • u aan alle wettelijke verplichtingen kan voldoen,
  • u steeds efficiënter kan werken
  • de samenwerking tussen ondernemers en accountants optimaal wordt
Specialist in informatie

U koopt bij Wolters Kluwer niet alleen software. U koopt ook kennis. Wolters Kluwer volgt nieuwe wetsinitiatieven op de voet en integreert ze onmiddellijk in uw programma’s. Bovendien houden we u permanent op de hoogte van die veranderingen.

Wereldwijd én lokaal

Wolters Kluwer België maakt deel uit van een sterke internationale groep, maar is toch vlot bereikbaar. Zo hebt u het beste van twee werelden: globale kracht en lokaal, direct contact.

Meer dan software

Wolters Kluwer biedt u naast moderne en gebruiksvriendelijke software ook hardware en support & advies (opleidingen, helpdesk, installaties,…) aan.

Partnerships

Wolters Kluwer verzamelde de voorbije jaren een ijzersterk netwerk aan partners rond zich. Samen met hun experten hebben wij een sterk en volledig aanbod voor u.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.