Personenbelasting

Fiscalc & Superfisc zorgen voor een optimale berekening en efficiënte indiening van de personenbelasting.
Ontdek snel wat de voordelen voor u zijn.

Vennootschapsbelasting

Ruim 40 procent van alle tax professionals en kmo’s dienen hun vennootschapsbelasting in via Superfisc. Het is dé kwaliteitsreferentie op de Belgische markt. De software begeleidt u doorheen het berekeningsproces aan de hand van hulpschermen en transparante controles waarbij efficiëntie en kennisopbouw centraal staan. Superfisc biedt bovendien ondersteuning voor zowat alle bestaande boekhoudsoftware op de markt. De afgewerkte indiening verstuurt u elektronisch via BizTax.

Jaarrekening

Meer dan de helft van de neerleggingen in België loopt via Accon. De software leest gegevens uit uw boekhoudprogramma in en plaatst de cijfers automatisch in de correcte rubriek op de jaarrekening. Diverse controles binnen Accon zorgen ervoor dat u foutloze documenten indient.

Ontdek de voordelen van fiscale software:

Simulaties & fiscaal advies

Om een fiscale strategie te bepalen, is een grondige analyse van de bedrijfscijfers noodzakelijk. Krachtige rekentools zetten alle cijfers op een rijtje en bepalen de meest voordelige strategie. Daarnaast biedt ze ook de mogelijkheid om simulaties te maken.

Fiscaal & administratief beheer

De aangiftes van vennootschaps- en personenbelasting vragen heel wat voorbereidingswerk. Software automatiseert de administratieve last en stroomlijnt de samenwerking tussen accountant en klant.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.