Gebaseerd op sectorkennis

Onze jarenlange ervaring met kmo’s hebben we omgezet in best practice templates, gericht op uw sector.

Eén totaaloplossing

Dankzij de integratie met Adsolut Boekhouding blijft uw data altijd up-to-date, zonder dubbel werk.

Online of on-premise

Hebt u uw software graag op uw eigen server of liever in de cloud? Aan u de keuze.

Werk digitaal

Weg met de papierberg! Vanaf nu werkt alles digitaal. Een digitaal archief centraliseert en structureert alle interne en externe documenten en zorgt ervoor dat u ze te allen tijde kan terugvinden.

Werk efficiënter

Adsolut Kmo-beheer combineert de flexibiliteit van cloudsoftware met de veiligheid van on-premise tools. Maak offertes, planningen en facturen in enkele klikken. Bovendien neemt onze software alle repetitieve en foutgevoelige bedrijfsprocessen van u over.

Diverse integratiemogelijkheden

Dankzij API-webservices koppelt u probleemloos andere software met Adsolut Kmo-beheer.

Handige apps voor onderweg

Dankzij onze handige apps blijft u altijd op de hoogte, ook onderweg. Bovendien synchroniseren ze automatisch met uw desktopsoftware.

Bekijk de demo video

Met Adsolut bieden wij een volledige en geïntegreerde suite voor het beheren van uw bedrijf. Adsolut Kmo-beheer ondersteunt uw centrale processen. Ontdek er alles over in deze video.

Ontdek onze apps

Tech-app

Verstuur gedetailleerde opdrachten naar uw field-techniekers, laat klanten digitaal tekenen voor ontvangst en bewaar alle relevante foto’s en bestanden op één centrale plek.

Crm-app

Hou een up-to-date overzicht van uw klanten bij de hand en boek nieuwe afspraken. Ook offertes, orders en verkoopbonnen maakt en verstuurt u probleemloos.

Stock-app

Blijf te allen tijde op de hoogte van de voorraad van uw artikelen. Ook orderpicking met uw mobiel toestel is perfect mogelijk dankzij deze app.

Alle functionaliteiten op een rij

Crm-beheer

Hoe meer u over uw klanten weet, hoe beter u hen kunt helpen. Ons crm-systeem zorgt dat u steevast beschikt over de meest recente klantendata zodat u vlot kunt inspelen op vragen.

Operationeel beheer

Onze oplossingen automatiseren tijdsintensieve activiteiten zoals facturatie, orderopvolging en bestelbeheer. U werkt dus een flink stuk efficiënter.

 

Stockbeheer

 Onze software helpt u de juiste balans te vinden voor een optimale in- en uitstroom van goederen dankzij automatisering.

Documentbeheer

Het beheren en terugvinden van documenten wordt een fluitje van een cent dankzij digitaal documentbeheer.

Ontdek onze productopleidingen

Bent u op zoek naar een productopleidingen om te leren werken met Adsolut Kmo-beheer? Onze experts helpen u graag op weg.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.