Adsolut Klantportaal

Adsolut Klantportaal brengt orde in de schier eindeloze stroom aan- en verkoopfacturen die uw kantoor dagelijks voorgeschoteld krijgt. Klanten laden alles digitaal op via het communicatieplatform, waarna uw boekhoudsoftware automatisch een boekingsvoorstel genereert. Het Klantportaal is bovendien dé plaats om vragen te beantwoorden en financiële analyses en rapporten te delen met uw klanten. Efficiënt communiceren was nooit eerder zo eenvoudig.

Realtime rapportering

Geef de klant een realtime zicht op zijn belangrijkste financiële parameters zoals omzet, aankopen, opbrengsten, marge, resultaat, … aan de hand van duidelijke grafieken.

Slechts 1 kanaal: digitaal

Ontvang alle gescande documenten van uw klanten digitaal via het Klantportaal, klaar voor verwerking in de boekhouding. Vaarwel schoendoos, welkom digitaal archief.

Eén op één communicatie

Helder communiceren, to the point en zonder ruis? U bent slechts een muisklik van uw klanten verwijderd. Stuur direct een bericht vanuit de tool of zoek de juiste contactgegevens snel op via het zoekveld.

Ontdek onze abonnementprijzen

Tot 10 gebruikers

 

€123

per jaar

per gebruiker

 

10 – 49 gebruikers

 

€105

per jaar

per gebruiker

 

50 – 99 gebruikers

 

€86

per jaar

per gebruiker

 

100-499 gebruikers

 

€74

per jaar

per gebruiker

 

+500 gebruikers

 

Neem contact op met ons

voor een offerte op maat

via ons contactformulier

 

Haal alles uit Adsolut met één van onze uitbreidingen:

Adsolut Boekhouding

Met Adsolut kan u staat maken op één totaaloplossing voor uw boekhouding en al uw andere kantoorprocessen. Zo bespaart u tijd en verbetert uw dienstverlening. Bovendien kan u Adsolut Boekhouding zowel online als op uw eigen server installeren.

Adsolut Kantoorbeheer

Als boekhoud- of accountancykantoor bent u voortdurend op zoek naar manieren om de werkprocessen te optimaliseren. Kantoorbeheer helpt om uw taken beter op elkaar af te stemmen en uw dossiers efficiënter te beheren. En uw klanten profiteren mee.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.