Adsolut Kantoorbeheer

Adsolut Kantoorbeheer biedt u een waaier van tools om efficiënter en klantgerichter te werken. Stem de belangrijkste werkprocessen in uw kantoor op elkaar af, behoud het overzicht over al uw dossiers en deel belangrijke informatie over klanten en prospecten in één muisklik met alle belanghebbenden. En dat is pas het tipje van de sluier …

Relatiebeheer

Relaties zijn het hart van elk boekhoudkantoor. Hoe meer u weet over uw klanten, prospecten en leveranciers, hoe sterker u staat, want hoe beter u uw dienstverlening kunt afstemmen op hun noden en wensen.

Lees meer

Documentbeheer

Een digitaal archief centraliseert en structureert alle interne en externe documenten. U speelt nooit meer files kwijt en vindt wat u moet vinden in enkele seconden. Alle documenten die u bereiken via het Adsolut Klantportaal komen automatisch in uw Kantoorbeheer terecht.

Lees meer

Planning & controle

U weet als geen ander hoeveel tijd er in het beheren van de boekhouding van uw klanten kruipt. Een degelijke planning is onontbeerlijk. Onze software zorgt ervoor dat u het overzicht bewaart over de geplande taken – ook als het heel druk is. Zo komen u en uw medewerkers altijd hun beloften na.

Lees meer

Tijdsregistratie & facturatie

Correcte tijdregistratie is de basis om het facturatieproces vlot te laten verlopen. Werknemers kunnen manueel hun tijdsbesteding bijhouden, maar met software verloopt alles sneller en juister. Bovendien zijn discussies over werktijden en tarieven verleden tijd.

Lees meer

Haal alles uit Adsolut met één van onze uitbreidingen:

Adsolut Boekhouding

Met Adsolut kan u staat maken op één totaaloplossing voor uw boekhouding en al uw andere kantoorprocessen. Zo bespaart u tijd en verbetert uw dienstverlening. Bovendien kan u Adsolut Boekhouding zowel online als op uw eigen server installeren.

Adsolut Klantportaal

De financiële status van uw klant is een cruciale informatiebron om strategische beslissingen te nemen en de focus van zijn onderneming te bepalen en op te volgen. Precies daarom heeft Adsolut een tool ontwikkeld waarmee de samenwerking met de klant een totaal nieuw perspectief krijgt.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.