Adsolut Boekhouding

Adsolut Boekhouding is het meest volledige boekhoudpakket op de markt voor kmo’s, boekhouders en accountants. Dankzij overzichtelijke schermen en menu’s werkt u bovendien sneller en foutloos. De software verwerkt elektronische documenten en betalingen (CODA’s) volledig automatisch, terwijl u toch de controle behoudt. Koppelt u ook de andere modules uit de Adsolut-suite aan uw boekhoudpakket (Kantoorbeheer, Klantportaal en Kmo-beheer), dan wint u nog meer tijd.

Snelle verwerking boekhouddocumenten

Adsolut laat u toe facturen, creditnota’s en andere boekhoudstukken op een snelle manier in te geven via overzichtelijke schermen en menu’s. Beschikt u over elektronische documenten, zoals e-facturen, CODA-afschriften en SODA-boekingsdocumenten? Dan hoeft u bijna niets meer manueel in te voeren.

Elektronische btw-aangifte

Belgische btw-aangiftes, de btw-eindejaarslisting, de intracommunautaire opgave en zelfs de fiches 281.50 en Intrastat-aangifte verlopen allemaal elektronisch. Of u nu een of meerdere aangiftes moet verwerken, Adsolut bezorgt ze steeds in het vooropgestelde formaat zodat u ze snel en makkelijk kunt indienen bij de betreffende administraties.

Automatische verwerking van elektronische betalingen

Met Adsolut kunt u uw bankafschriften zowel manueel als elektronisch verwerken. Via CODA-bestanden verloopt het proces automatisch en dus veel sneller. Betalingen aan leveranciers voert u uit in enkele klikken – gedaan met het nodeloos overtypen van betaalgegevens. En wenst u uw klanten te domiciliëren, dan worden ook deze opdrachten in enkele klikken naar uw bank verstuurd.

Beheer wagenpark

Adsolut Boekhouding beperkt de administratieve last voor de berekening van de autofiscaliteit tot een minimum. De software centraliseert alle kostenposten en -opbrengsten van het wagenparkbeheer (leningen, verzekeringen, …), waarna het totaal per nummerplaat naar de juiste rubriek in de verworpen uitgaven van de vennootschapsbelasting wordt getransfereerd. Dankzij overzichtelijke schermen en menu’s werkt u bovendien sneller en foutloos.

Krachtige analysetools en dashboards

Alle basisrapporten voor het voeren van een boekhouding zijn voorhanden. U beschikt over financiële dashboards waarmee u in één oogopslag de financiële gezondheid van uw bedrijf vaststelt. Ingebouwde budgetcontrole en extra-comptabele of analytische boekhouding zorgen voor al de extra informatie die u nodig hebt voor een goed financieel beheer van uw onderneming. Alle data exporteert u trouwens eenvoudig naar Excel zodat u ook uw eigen rapporten kunt samenstellen.

Haal alles uit Adsolut met deze uitbreidingen:

Adsolut Kantoorbeheer

Als boekhoud- of accountancykantoor bent u voortdurend op zoek naar manieren om de werkprocessen te optimaliseren. Een vlotte samenwerking binnen het team is namelijk een must om een vlotte dienstverlening naar de klanten te garanderen. Kantoorbeheer helpt om uw taken beter op elkaar af te stemmen en uw dossiers efficiënter te beheren.

Adsolut Klantportaal

De financiële status van uw klant is zijn cruciale informatiebron om strategische beslissingen te nemen. Maar voor een heldere rapportering heeft u ook nood aan een snelle en gemakkelijke documentuitwisseling. Dat kan nu, dankzij het klantportaal.

Ontdek onze productopleidingen

Bent u op zoek naar een productopleidingen om te leren werken met Adsolut Boekhouding? Onze experts helpen u graag op weg.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie

Contacteer ons

  • U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op wkbe-gdpr@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.