Events

Bedrijvencontactdagen

BEDRIJVENCONTACTDAGEN voorstellen hoeft al lang niet meer. Het grootste contactevent van België is ondertussen reeds aan haar 17de editie toe, en kan ook nu weer een topplatform aanbieden van bedrijven uit zowel de industrie, toelevering, klein -en groothandel, transport als de bouw- en dienstensector.

Met een succesformule die focust op het fysiek samenbrengen van ondernemingen en ondernemers,  onderlinge business opportuniteiten blootleggen en ondernemerschap stimuleren, verenigen zich op BEDRIJVENCONTACTDAGEN 2019 dan ook opnieuw ruim 600 bedrijven-exposanten in Kortrijk Xpo.

Wij staan op 4 & 5 december voor u klaar om er u onze nieuwste producten, diensten en strategieën voor te stellen, om zo samen nieuwe opportuniteiten en samenwerkingen te realiseren. Schrijf je hier in en vind ons op stand 1121.

Meer info
Bedrijvennetwerkdagen

Op 20 en 21 november 2019 lanceert Kortrijk Xpo Organizations in samenwerking met Voka – Kamer van Koophandel Limburg in Expo Hasselt de BEDRIJVENNETWERKDAGEN.

Nog nooit van gehoord?

Da’s normaal. Dit is dan ook de eerste editie van BEDRIJVENNETWERKDAGEN! Met dit event wil de organisatie ondernemers en bedrijven op een persoonlijke manier samenbrengen.

Het doel? Business opportuniteiten aanreiken en ondernemerschap stimuleren.

Ben jij een CEO of heb je een managementfunctie binnen Sales, Marketing, Productie, Finance en HR? Schrijf je dan hier in en kom ons dan bezoeken op stand 8.

Meer info
Forum For The Future

Het congres Forum for the Future is hét jaarlijkse evenement van de economische beroepen: erkende boekhouders, erkende boekhouders – fiscalisten, belastingconsulenten, bedrijfsrevisoren en financiële directeurs. Dit jaar gaat het congres door op 20 en 21 november.

U krijgt de kans om deskundigen te ontmoeten, te netwerken met heel wat confraters en kennis te maken met de nieuwste business solutions.

Wolters Kluwer vindt u terug recht voor de in- en uitgang. Kom ons zeker een bezoekje brengen!

Het congres biedt:

  • Een programma op maat van professionals, studenten en stagiairs
  • Doorlopend opleidingen tot 16 uur
  • Gratis toegang voor studenten, stagiairs en leden van de 3 instituten
  • Deelname van meer dan 4.000 confraters
  • 10.000 m2 voor 120 exposanten
Meer info
Twin Seminars 2019

Het Twin Seminar, uw jaarlijkse update van onze PB- en VenB-software, staat weer voor de deur. De komende aangifteperiode is de eerste waarin u actief rekening moet houden met de hervormingen van het Zomerakkoord. Maar niet enkel de wetgeving rond de vennootschapsbelasting is grondig gewijzigd, ook de personenbelasting ziet er weer wat anders uit.

Deelnemen kan op volgende data en locaties:
04/06 – Kortrijk
05/06 – Hasselt
06/06 – Luik
07/06 – Mechelen
11/06 – Gent
12/06 – Nijvel

 

Inschrijven kan hier
Finance- en Digitaliseringsbeurs 2.0 - 16/05

Op 16 mei vindt de Finance- en Digitaliseringsbeurs 2.0 plaats in het WIMEC in Turnhout. De bedoeling is om kmo-zaakvoerders onder te dompelen in de digitaliserings- en automatiserings- mogelijkheden die er vandaag bestaan voor een efficiëntere inrichting van hun (financiële) bedrijfsprocessen.

Dit jaar zal VOKA Mechelen/Kempen haar schouders mee onder het evenement zetten. Zij doen dit samen met &Robin onder de noemer van Groeiland.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de video voor meer informatie.

 

Meer info
Academische zitting BIBF - 14/05

De academische zitting 2019 gaat door op dinsdag 14 mei aanstaande in het Theater Wolubilis in Sint-Lambrechts-Woluwe.

Algemene vergadering IAB - 27/04

Op zaterdag 27 april 2019 organiseert het IAB zijn algemene vergadering in Brussels Expo (Auditorium 2000). Naar jaarlijkse gewoonte kunnen verschillende partners een stand houden om hun producten of diensten te promoten bij alle 1600 aanwezige leden.

Taxville - 21/03

Het beroep van accountants en boekhouders evolueert razendsnel. Hoe bereidt u zich daarop voor?

Ontdek het op 21 maart in Brussels Kart op Taxville, een gratis event georganiseerd door Wolters Kluwer.

Het belooft een goed gevulde avond te worden met leuke belevingssessies zoals de Adsolut Vodka Bar, de Basecone Bill Challenge, de Serve & Be Served en nog veel meer. Dat alles opgevolgd door een Late Night Show, geleidt door Vrt-journalist Michaël Van Droogenbroek, waarin 5 experts zich in een swingend panelgesprek buigen over de belangrijkste uitdagingen van de sector.

Benieuwd naar wat zij te vertellen hebben? U komt het te weten op Taxville.

Tot dan!

Meer weten over Taxville?
Accountancy & Taxes on the move day - 14/03

Hogeschool UC  Leuven Limburg (www.ucll.be) organiseert op 14 maart 2019 A&T ont he move, een studiedag voor de studenten en professionele beroepsbeoefenaars rond de uitdagingen van het beroep.

Er worden 350 studenten verwacht van de bachelor Bedrijfsmanagement Accountancy fiscaliteit, de voortgezette opleiding Banaba boekhoudkundige en fiscale expertise en van het postgraduaat fiscaliteit. Al dat jong geweld in combinatie met de aanwezige accountancy kantoren, dat belooft vuurwerk te geven.

Wij zijn ervan overtuigd dat Wolters Kluwer op dit soort evenementen niet kan ontbreken en grijpen de kans om onze vernieuwde producten voor te stellen en te demonstreren.

donderdag 14 maart 2019  van 14 tot 18 uur op UCLL Leuven